Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular entitat col·laboradora de PayaSOSpital04/11/2016

payasospital

 

Caixa Popular ha establit un acord de col·laboració amb PayaSOSpital per a ser entitat col·laboradora de l'associació, que treballa en benefici dels menors hospitalitzats en els centres públics de la Comunitat Valenciana.

Laura Biosca, en representació de PayaSOSpital i Jose Mª Company, responsable del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular han formalitzat el conveni entre les dos entitats.

L'entitat financera valenciana es compromet a recolzar les iniciatives i accions que desenvolupa PayaSOSpital amb els xiquets malalts en actuacions professionals coordinades amb els centres sanitaris.

“Ens omple d'il·lusió poder col·laborar amb PayaSOSpital perquè som conscients que hem d'estar al seu costat i cooperar, perquè puguen seguir realitzant aquesta gran labor”, ha assenyalat José Mª Company.

Per la seua banda, la representant de PayaSOSpital ha afegit que l'objectiu “és portar alegria als xiquets, xiquetes i adolescents hospitalitzats en els centres públics valencians, perquè milloren la seua salut i la seua qualitat de vida”.

L'entitat financera valenciana cerca amb aquest tipus d'acords recolzar aquells projectes solidaris que sorgeixen en benefici i enforteixen a la societat civil valenciana.

Caixa Popular - Novembre 2016