Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

La Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular es presenten a la Federació de Pilota Valenciana04/03/2016

 Pilota Valenciana Presentació Lliga 2 i Promeses

La seu de la Federació de Pilota Valenciana ha acollit la presentació de la II Lliga 2 Caixa Popular d’Escala i Corda i de la II Lliga Promeses Caixa Popular d’Escala i Corda. Es tracta de dos dels tornejos més importants per a les joves promeses de la modalitat.

En la Lliga 2 que s’iniciarà el dissabte dia 12 de març al trinquet de Pelayo participaran algunes de les joves promeses que alternen les partides amb jugadors professionals amb les promeses, com Pablo de Borriol, Marc de Montserrat, Giner de Murla, Victor Bueno de Meliana o Herrera de Beniparrelll. Ressaltar que els actuals campions, Francesc i Conillet en aquesta edició no participaran, ja que estan disputant la Lliga Professional d’Escala i Corda.

Per la seua part, en la Lliga Promeses que s’iniciarà el pròxim dijous dia 10 de març també al trinquet de Pelayo participaran aquells jugadors juvenils de les escoles de tecnificació i del Cespiva que venen despuntant en les últimes temporades. Entre els participants destaca la presència de Kevin de Borriol i Pablo de Segorbe que defensaran el campionat que van aconseguir en la primera edició del torneig.

La presentació, en què s’han donat a conéixer la composició dels equips dels dos tornejos i el calendari, ha estat presidida pel Responsable de Relacions Institucionals de Caixa Popular, Paco Alós. També ha hi hagut representació dels responsables de Tecnificació de la Federació de Pilota Valenciana, Àlvaro Navarro i Ismael Vidal “Fageca”, així com bona part dels pilotaris participants en el campionat. 
 

Caixa Popular - Març 2016