Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular obté uns resultats de 6,2 milions d'euros en el 201519/01/2016

L'entitat es consolida com a referent en el sistema financer valencià

 Oficina Servicios Caixa Popular

Caixa Popular es consolida com a alternativa financera valenciana. La cooperativa de crèdit ha tancat l'exercici 2015 amb un Benefici de 6,2 milions d'euros, després de realitzar una dotacions de 12,8 milions d'euros.

El Benefici, abans d'impostos, resultant en l'últim any ha experimentat un creixement del 18%, situant-se en un ràtio sobre ATM (ROA) del 0,46.

L'entitat va finalitzar l'exercici 2015 amb uns Dipòsits d'1.267 milions d'euros, la qual cosa representa un increment del 15% pel que fa a l'any anterior.

Caixa Popular s'ha tornat a posicionar com a entitat referent a l'hora d'oferir finançament a les empreses, comerços, autònoms i famílies valencianes. Així, les Inversions Crediticies es van situar en 719,5 milions d'euros, la qual cosa implica un augment del 9% respecte a l'exercici anterior.

El Marge d'Interessos es va situar en finalitzar l'any en 28 milions d'euros, amb un increment del 9%, i el Marge Brut en 41,6 milions d'euros, un 3% menys que li obtingut l'any anterior. Este descens ve motivat pel nou pes del ROF (Resultat Operacions Financera) en el Marge Brut, concretament un 67% menys.

Les dotacions al Fons d'Insolvència de 12.8 milions d'euros, situa la cobertura total de la Morositat, explicant els immobles adjudicats, en un 83,7%, amb un ràtio de mora del 9,14%.

Fruit de la contínua gestió d'ajustos en despeses i millora de la competitivitat, la cooperativa de crèdit ha aconseguit que el Ràtio d'Eficiència estiga al 31 de desembre en el 54,11%.

Caixa Popular també ha crescut en nombre de Clients. L'entitat financera va sobrepassar els 166.000 clients el passat any, la qual cosa implica un creixement de més d'11.000 nous Clients respecte a l'exercici anterior.

A més, l'entitat ha continuat el seu pla d'expansió. A diferència d'altres entitats que han tancat els seus punts de venda, Caixa Popular ha obert tres noves oficines: a València (C/ Guillem de Castro), Almussafes i Xiva.

D’esta manera, Caixa Popular compta amb una xarxa de 66 oficines repartides per les principals poblacions de nou comarques valencianes. Totes elles, amb l'horari presencial més ampli del mercat, ja que obrin al públic en horari de matí i vesprada.

El creixement de l'entitat també s'ha reflectit en l'equip humà, Caixa Popular ha generat 27 llocs nous de treball, aconseguint una plantilla de 329 persones, on el 81% són Socis de Treball de l'entitat, és a dir propietaris de la mateixa.

El Pla Estratègic de Caixa Popular es basa a seguir fixant les claus en un creixement sostenible, que permeta oferir un model de banca cooperativa, diferenciada, més social i solidària, propera a les persones i al seu entorn, així com continuar sent una entitat netament valenciana.

 

Caixa Popular - Gener 2016