Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular signa acords amb altres Entitats Financeres per a aplicar condicions favorables als seus clients en més de 7.700 caixers automàtics18/12/2015

Oficina Servicios Caixa Popular

 

Caixa Popular ha subscrit acords bilaterals amb les Caixes del Grup Caixa Rural, Grup Banc Popular, Grup Cajamar, Laboral Kutxa i Bankinter, que permetrà als seus clients realitzar retirades d'efectiu en condicions molt avantatjoses.

A través d'aquests acords bilaterals els clients de Caixa Popular podran disposar d'efectiu amb les seues targetes i altres dispositius de pagament en els caixers d'aquestes entitats en condicions molt avantatjoses en tot el territori nacional .

En aquest sentit, a partir del pròxim dia 22 de desembre, els clients de Caixa Popular poden realitzar retirades d'efectiu a dèbit de forma gratuïta, en qualsevol dels més de 2.700 caixers automàtics de les entitats pertanyents al Grup Caixa Rural.

També serà gratuïta en aquells caixers del Grup Banc Popular, Grup Cajamar, Laboral Kutxa i Bankinter.

A la vegada, aquests acords permetran als clients de les entitats esmentades utilitzar també en condicions molt avantatjoses la xarxa de Caixa Popular.

El Reial decret Llei 11 / 2015 que regula les comissions per retirada d'efectiu en Caixers es va posar en vigor el 3 d'octubre i té com a data màxima d'adaptació per totes les Entitats Financeres l'1 de gener de 2016.
Caixa Popular s'ha adaptat a la mateixa i oferirà en tots els seus caixers tota la informació necessària perquè qualsevol usuari conega els costos de la seua transacció de retirada d'efectiu amb anterioritat al fet que realitze la mateixa .

Caixa Popular oferirà tota la informació necessària per a comprendre l'aplicació i funcionament d'aquests acords i de la retirada d'efectiu en caixers propis i aliens a l'entitat en qualsevol dels canals que té a la disposició dels seus clients.
 

Caixa Popular - Decembre 2015