Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular promou la difusió d'informació mediambiental amb el patrocini de Samaruc Digital24/11/2015

 Samaruc Digital II

L'entitat financera valenciana Caixa Popular ha recolzat amb el seu patrocini la iniciativa pionera d’UKEMOTION: Samaruc Digital, un portal transmedia d'informació mediambiental que ofereix de manera prioritària, i en valencià, tot tipus de continguts sobre la Comunitat Valenciana.

Una plataforma oberta en les universitats, empreses, moviments socials o entitats i persones interessades a difondre continguts sobre la naturalesa.

Esta iniciativa entronca amb la filosofia de respecte i protecció del medi que promou Caixa Popular. Alhora que es fomenta l'ús del valencià i es tracten temes relacionats amb el nostre entorn més pròxim.

La cooperativa de crèdit manté el compromís pel medi tant a nivell intern, amb la responsabilitat en la utilització dels recursos com a nivell extern, impulsant actituds i activitats que contribuïsquen a la sostenibilitat global.

Per açò, este patrocini es va formalitzar amb la signatura d'un acord de col·laboració que van signar Álvaro Olavarría, director de Samaruc Digital, i Jose Mª Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular.

Més Informació
 

Caixa Popular - Novembre 2015