Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Saps ja quant cobraràs en la teua jubilació? Caixa Popular i Seguros RGA t'ajuden a comprovar-ho20/10/2016

Caixa Popular i Seguros RGA, llancen un simulador que permetrà conèixer quin és la forma òptima de cobrament de la prestació dels plans de pensions i previsió. D'aquesta forma, continuen apostant per facilitar eines que permeten als clients planificar els estalvis del seu futur.

Caixa Popular i Seguros RGA presenten un nou simulador de prestacions, una eina senzilla i intuïtiva amb la qual les persones que ja compten amb algun pla de pensions o previsió, poden planificar la forma de cobrament de la prestació del seu pla en funció de les seues necessitats, optimitzant els seus ingressos futurs tant financera com fiscalment.

Ara que s'acosta el moment en el qual els clients fan la majoria de les aportacions als seus plans de pensions i previsió, Caixa Popular i Seguros RGA també disposa d'un simulador de jubilació esperada, una aplicació que està disponible tant per als clients de la companyia com para els que no ho són, amb la qual podran descobrir quant cobraran en el moment de la seua jubilació i com complementar la pensió pública amb un pla de pensions privat, per a aconseguir el nivell d'ingressos desitjats. Serà el propi simulador el que indicarà, en funció dels ingressos i estalvi acumulat, quant ha d'aportar cada persona per a aconseguir els ingressos desitjats quan arribe el moment de la jubilació. A més, en finalitzar la simulació també podrà comprovar quins són els plans que millor s'adapten al seu perfil inversor, així com l'estalvi que generaran les aportacions que es realitzen als plans de pensions o previsió.

Seguros RGA, com a entitat experta en plans de pensions i previsió, porta 30 anys procurant una oferta integral als clients de Caixa Popular amb la qual complementar la seua pensió pública i assegurar-se un futur tranquil amb els millors avantatges fiscals, no solament amb una àmplia oferta de plans de pensions i previsió segons el perfil de risc, també amb eines que són de gran ajuda per als clients a l'hora de planificar el futur.

Coneix el teu futur i guanya un iPhone 7

A més, Caixa Popular i Seguros RGA volen finalitzar l'any premiant als seus clients de previsió, i és que des del 15 d'octubre fins al 31 de desembre els clients de banca online de Caixa Rural que realitzen una simulació en el simulador de jubilació, i tots els clients de plans de pensions o previsió de Caixa Rural que realitzen una simulació en www.segurosrga.es o en una oficina de Caixa Popular, participaran en el sorteig de dos iPhone 7. Una gran oportunitat per a estalviar, planificar el futur i guanyar aquest fantàstic premi.

Caixa Popular - Octubre 2016