Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Tres equips de Caixa Popular completen amb èxit el desafiament de l'Oxfam Trailwalker 201625/04/2016

Tres equip de l'entitat financera valenciana Caixa Popular han participat per tercer any consecutiu en la Trailwalker Intermón Oxfam Girona 2016. Sota el lema "100 Km, una causa", els participants de la prova van recórrer a peu el tram Olot-Sant Feliu de Guíxols per la Via Verda de Girona, un total de 100Km en un màxim de 32 hores.

Organitzat per Oxfam-Intermon, es tracta d'un dels majors desafiaments esportius del món per a lluitar contra la pobresa i el fam. ja que gràcies als donatius dels equips, l'ONG obté una important recaptació, que es destina als més de 400 projectes de cooperació, acció humanitària, comerç just i sensibilització, que desenvolupa en 50 països.

Els equips de Caixa Popular estaven compostos per 18 persones, 12 marchadores i 6 persones amb vehicle completaven l'equip de suport que els va prestar ajuda durant el recorregut. Dos d'aquests equips estaven formats per companys de les oficines de l'entitat a la Safor.

Tots els membres van començar i van acabar junts la marxa en un exemple de solidaritat i treball en equip.

Caixa Popular recolza aquesta iniciativa pel compromís que manté en coherència amb els seus valors de solidaritat i compromís amb l'esport. 

Caixa Popular - Abril 2016