Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L'equip ciclista Caixa Rural-Assegurances RGA visita la seu d'Assegurances RGA aprofitant la Volta a Madrid06/05/2016

L'equip ciclista va visitar les instal·lacions d'Assegurances RGA, un dels seus patrocinadors principals, aprofitant la celebració de la Volta a Madrid. Els ciclistes van rebre el suport dels empleats de l'asseguradora, que van poder gaudir d'un complet matí amb els esportiste

equipo_rga 

Aprofitant la Volta a Madrid, que se celebra en la capital els dies 7 i 8 de maig, l'equip ciclista Caixa Rural-Assegurances RGA es va acostar a la seu de l'asseguradora, un dels seus patrocinadors principals, per a gaudir amb els empleats d'Assegurances RGA d'una jornada de companyonia i il·lusió. Els ciclistes van poder compartir uns moments molt especials amb ells, que els van mostrar la seua admiració i suport i els van felicitar pels triomfs obtinguts en les primeres carreres de l'any.


David Rierol va prendre la paraula en representació de l'equip i va voler agrair el suport que l'asseguradora, i tots els seus empleats, presten a l'esquadra verda, fent-los partícips dels importants triomfs que estan collint aquesta temporada.

La XXIX Tornada Ciclista Internacional a la Comunitat de Madrid donarà el seu tret d'eixida el dissabte 7 de maig amb un recorregut exigent, per la qual cosa s'espera que siga tan renyida i interessant com en les últimes edicions. L'equip Caixa Rural-Assegurances RGA afronta aquesta competició disposat a seguir sumant victòries en aquesta temporada, després dels últims triomfs aconseguits a Turquia i Astúries.