Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

La Volta a Peu València Caixa Popular es celebrarà el diumenge 21 de maig de 201714/12/2016

Caixa Popular continuarà recolzant a la Volta a Peu de València com a patrocinador principal de l’esdeveniment. Esta carrera popular de la SD Correcaminos congregà a més de 15.000 corredors a l’edició de 2016

La Volta a Peu València Caixa Popular ja té data en el calendari del pròxim any: se celebrarà el diumenge 21 de maig de 2017. Aquesta multitudinària carrera de la ciutat de València organitzada per la Societat Esportiva Correcaminos tornarà a prendre els carrers en 2017.

A més, el patrocinador principal de la Volta a Peu, Caixa Popular, continuarà recolzant aquest esdeveniment de ciutat cada vegada més nombrós. Després de l'èxit de 2016 amb 15.000 corredors participants, la ciutat tornarà a obrir les seues portes en 2017 a una cita esportiva històrica a través de la carrera a peu que enguany viurà la seua 63ª edició a València, una vegada ja unificat el nombre d'edicions de l'època antiga i moderna.

Amb el pas de les edicions, la Volta a Peu València Caixa Popular s'ha convertit en una cita esportiva accessible per a tots i totes. La data escollida per a la seua celebració en 2017 serà el diumenge 21 de maig a les 10:00 hores.

Cal destacar que en la Volta a Peu conviu la competició pura per als principals corredors d'elit valencians, així com també, la motivació dels participants populars que s'inicien en la carrera a peu i que la completen, bé de forma individual o bé acompanyats de família o amics. La recompensa final, per a tots aquells que la completen i passen per meta, és el lliurament d'una camiseta commemorativa.

 

Caixa Popular - Decembre 2016