Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

L´euro solidari de la Volta a Peu València Caixa Popular anirà destinat a “Escoles Esport Base” de FESA27/04/2016

Aquesta aportació permetrà millorar les condicions d'entrenament a més de 400 alumnes amb algun tipus de discapacitat

 cartela_volta_entidad_solidaria

La Volta a Peu València Caixa Popular tindrà com a entitat solidària en l'edició de 2016 a la Federació d’Esports Adaptats de la Comunitat Valenciana (FESA), una organització sense ànim de lucre dedicada a promoure l'esport entre les persones amb alguna discapacitat física, visual, auditiva o fisiològica, així com amb paràlisi cerebral.

En concret, la carrera destinarà un euro de cada dorsal al projecte “Escoles Esport Base: foment i iniciació a l'esport adaptat de xiquets amb diversitats”, gràcies al que més de 400 alumnes practiquen alguna modalitat esportiva i reben educació de l'esquema corporal amb vista al fet que milloren les seves condicions físiques i mentals.

Mantenir i ampliar els equips tècnics i auxiliars de les escoles, millorar l'atenció als menors en funció de les seves necessitats específiques, augmentar el nombre de places disponibles o fomentar la participació de més esportistes joves en campionats infantils seran alguns dels avanços possibles gràcies a l'aportació de Volta a Peu València Caixa Popular.

D'aquesta forma, FESA consolida la labor que ve desenvolupant des de fa anys amb l'objectiu de contribuir al benestar i a la normalització i inclusió social plena de les persones amb discapacitat. Amb tot, aquesta prova valenciana ha volgut aprofitar la seva cita d'aquest any, que tindrà lloc el proper 15 de maig, per contribuir a aquesta labor.

El termini d'inscripcions per als interessats a participar en Volta a Peu València Caixa Popular estarà obert fins al 13 de maig.
 

Caixa Popular - Abril 2016