Caixa Popular

Logo ruralvía

 Valenciano
Buscador
Mapa Web

Caixa Popular obri la votació per a finançar projectes amb el Fondo Solidari12/12/2016

Els clients de Caixa Popular podran triar entre 8 projectes socials.

Caixa Popular ja ha obert el termini perquè els seus clients puguen votar el projecte al qual es destinarà el Fons d'Estalvi Solidari de què disposa l'entitat, que gestiona la Xarxa Enclau per al finançament alternatiu.

La votació estarà vigent fins a l'11 de gener de 2016. Pots votar prement ací:

Per a aquesta convocatòria, Xarxa EnClau ha seleccionat huit projectes socials, quatre d'ells de Cooperació Internacional, com són: Horts Familiars en la Vall de Palajunoj; Potenciar els valors ecològics en l'escola rural d’Ixcan, Guatemala; El Chaski: Quan la infància sense recursos s'expressa i reivindica, Bolívia; Millora de l'Àrea Matern Infantil del centre de Salut Mboro Sud Mer, Senegal, i, els altres quatre d'acció social per a desenvolupar a la Comunitat Valenciana: Dóna Impuls; Dones Empoderades; Kapacita; Coop-Coeducació en l'Aula.

Caixa Popular és l'única entitat financera en la comunitat valenciana que disposa d'un Fons Solidari, en col·laboració amb Enclau. Són més de 15 anys els que porten promocionant i difonent aquest producte, consisteix en una altra forma que el client estalvie i col·labore amb projectes de solidaritat, a través d'una Llibreta i Dipòsit Solidaris de Caixa Popular.

Els titulars d'aquests productes cedeixen el 50% dels interessos nets generats al Fons Solidari. Per la seua banda, la cooperativa de crèdit realitza també una aportació anual directament a aquest Fons, fins a aconseguir el 0,7% del saldo mitjà del capital acumulat.

Una part del Fons d'Estalvi Solidari es destina a la promoció de les finances ètiques i alternatives i la resta al projecte solidari guanyador del concurs que anualment es realitza i que escullen per votació els clients de l'entitat financera.

Cada any són més les persones que aposten per aquests productes d'estalvi solidari per a contribuir a la justícia social i solidària

Caixa Popular - Decembre 2016