Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular obri nova oficina a Requena21/03/2018

La principal entitat financera valenciana manté la seua política d'expansió i incrementa la seua presència en la província de València

Caixa Popular ha obert hui una nova oficina a Requena, concretament en l'avinguda Raval, 6. L'entitat es posiciona com a referent del sistema financer valencià i manté el seu pla d'expansió, basat en un creixement sostenible.

La nova oficina de Requena es presenta com una alternativa financera en la zona pel seu model de banca cooperativa, més social, propera a les persones i al seu entorn. També, perquè presenta l'horari més ampli del mercat, ja que obri al públic tots els matins i totes les vesprades.

Caixa Popular, que compta amb capital íntegrament valencià, oferirà servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars de la zona. Al capdavant de l'oficina estaran Verónica Ruiz, Agatha Criado i Ricardo Ruiz, com a director.

Caixa Popular està implantada en les principals poblacions de les comarques valencianes, amb una xarxa de més de 70 oficines. Un model de banca pel qual aposten cada vegada més persones, atès que l'entitat creix dia a dia en clients, oficines, equip humà i negoci.

 

Caixa Popular - Març 2018