Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Sol·licita més informació

cabecera formulario

Deixa'ns les teues dades per a contactar amb tu

Tots els camps marcats amb (*) són obligatoris.

Dades Personals
Quin és el motiu de la teua consulta?


Aceptar y enviar

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La present clàusula resumeix la nostra política de protecció de dades, i si escau pot afegir alguna especificació pròpia en relació al tractament de les seues dades personals. Pot consultar la informació ampliada corresponent en la seua oficina o canal habitual, així com en la web de l'Entitat.

Qui en és el Responsable del tractament de les seues dades? Caixa Popular - Caixa Rural, S.C.C.V.

Para quines finalitats es tractaran les seues dades personals? Les dades recaptades en el present formulari seran utilitzats amb la finalitat de posar-nos en contacte amb vostè per a facilitar-li la informació sol·licitada. Les seues dades seran conservades durant un termini d'1 mes.

Per què es tracten les seues dades? – Legitimació. Els tractaments de les seues dades personals es realitzaran amb el seu consentiment per a les finalitats informades en el paràgraf anterior.

Qui podran veure les seues dades? Caixa Popular - Caixa Rural, S.C.C.V, com a responsable del tractament de les seues dades personals. Fora d'aquests supòsits no se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podran ser destinataris els proveïdors d'algun servei, però açò es farà sempre amb contractes i garanties subjectes als models aprovats per les autoritats en matèria de protecció de dades.

Quins drets té? Com a titular de les dades, vostè té dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-se a Caixa Popular - Caixa Rural, S.C.C.V, Av. Juan de la Cierva, 9–Parc Tecnològic-València, personant-se en qualsevol de les nostres oficines o en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@cajarural.com, adjuntant còpia del seu DNI o un altre document legal identificatiu.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades la nostra pàgina web: www.caixapopular.es