Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Canal Ètic

En el correu adjunt trobaràs la informació aportada en el formulari del Canal Ètic

 

Avís: els recordem que per a realitzar suggeriment, reclamacions, queixes o transmetre'ns propostes tenen a la seua disposició el Servici d'Atenció al Client.

Si vol accedir a ell punxe ací

 

Caixa Popular està compromés amb el compliment de la legalitat i amb la transparència en les relacions amb els seus clients, empleats i grups d'interés.

Per això volem posar a disposició de totes les persones i institucions un canal per mitjà del qual puguen transmetre qualsevol cas d'incompliment, ja siga sobre la normativa vigent o sobre els codis ètic o de conducta, pels que es regixen les bones pràctiques de l'entitat.

A fi d'assegurar la confidencialitat de les dades i l'objecte de denúncia, només tindrà accés a esta informació el responsable del SAC. A més, la dita documentació serà inclosa en un fitxer d'acord amb la normativa de protecció de dades i les pertinets mesures per a la seguretat de la informació, i només podran ser facilitats per orde judicial.

 

Si disposes de documentació complementaria que puga ajudar a aclarir la incidència/denuncia pots enviar-la a l'adreça de correu electrònic Atencion-al-Cliente-de-CaixaPopular@cajarural.com des de la mateixa adreça de correu electrònic que indiques en el formulari.

 

Facilite'ns les seues dades

Tots els camps marcats amb (*) són obligatoris.


Aceptar y enviar

PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

La present clàusula resumeix la nostra polí­tica de protecció de dades, i si escau pot afegir alguna especificació pròpia en relació al tractament de les seues dades personals. Pot consultar la informació ampliada corresponent en la seua oficina o canal habitual, així­ com en la web de l'Entitat.

Qui és el Responsable del tractament de les seues dades? Caixa Popular - Caixa Rural, S.C.C.V.

Para quines finalitats es tractaran les seues dades personals? Les dades recaptades en el present formulari seran utilitzats per a la finalitat de gestionar les denúncies rebudes a través del Canal Ètic pels afectats. Les seues dades seran conservades durant el temps necessari per a la realització de les recerques precises conforme als fets denunciats.

Per què es tracten les seues dades? – Legitimación. Els tractaments de les seues dades personals es realitzaran per al compliment d'una obligació legal aplicable al responsable del tractament amb para les finalitats informades en el paràgraf anterior.

Qui podran veure les seues dades? Caixa Popular - Caixa Rural, S.C.C.V, com a responsable del tractament de les seues dades personals. Fora d'aquests supòsits no se cediran dades a tercers excepte obligació legal. Podran ser destinataris els proveïdors d'algun servei, però açò es farà sempre amb contractes i garanties subjectes als models aprovats per les autoritats en matèria de protecció de dades.

Quins drets té? Com a titular de les dades, vostè té dret a accedir, actualitzar, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, dirigint-se a Caixa Popular - Caixa Rural, S.C.C.V, Av. Juan de la Cierva, 9 - Parc Tecnològic-València, personant-se en qualsevol de les nostres oficines o en l'adreça de correu electrònic dpo_caixapopular@cajarural.com, adjuntant còpia del seu DNI o un altre document legal identificatiu.

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre protecció de dades la nostra pàgina web: www.caixapopular.es