Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Gaudeix dels teus viatges

global-exchange_prel_02_03

Açò ja no és un problema, per què com a client de Caixa Rural i gràcies a l’acord que hem arribar en Global Exchange, empresa líder en canvi de moneda estrangera, ja pots sol·licitar y rebre divises còmodament en casa, desfruitant de múltiples avantatges:

 • global-exchange_prel_02_07

  Canvi de diners des de casa. Pots canviar els teus euros a un ampla varietat de monedes estrangeres (més de 70 divises) de forma totalment online en qualsevol moment i lloc.

 • global-exchange_prel_02_10

  Servici a Domicili o recollida en una oficina de Correus. La sol·licitud de moneda estrangera s’entregarà en la direcció que indiques, ja siga el teu domicili habitual o altra adreça. També pots recollir-lo en una oficina de Correus.

 • global-exchange_prel_02_12

  Termini d’entrega entre 2 i 4 dies laborals. A més, als clients la qual la data de viatge siga inferior a 4 dies naturals tindran la possibilitat de realitzar una reserva online amb recollida en alguns aeroports.

 • global-exchange_prel_02_14

  Preu especial per a clients de Caixa Popular segons el canvi de moneda amb Global Exchange.

A més, si la teua sol·licitud és superior a 300€, et beneficiaràs dels següents avantatges addicionals:

global-exchange_prel_02_16

Per a realitzar el canvi de moneda tan sols has d’elegir la moneda i l’import que necessites, indicar el lloc on vols rebre-la, completar les teues dades, adjuntar el teu DNI o NIE i pagar amb una targeta de Caixa Popular.

Gaudeix dels teus viatges i no et preocupes de res més.

global-exchange_prel_02_27

El servici de canvi de moneda es prestat per Global Exchange (Eurodivisas, S.A. Plaça d’Espanya, nº3, 37480 Fonts d’Onyoro, Salamanca, Espanya. CIF:A37310323). Caixa Popular no intervé en la prestació de dit servei i per tant no assumeix responsabilitat en l’execució del mateix. Condicions exclusives per a clients amb targeta de Caixa Popular. El servei de canvi de moneda tan sols inclou canvis de euros a moneda estrangera i esta disponible en tot el territori espanyol, excepte Canàries, Ceuta i ,Melilla.

El reemborsament de fins al 50% de la moneda al preu de compra es realitzarà sobre les operacions de compra la qual l’import supere els 300€ i les oficines de Global Exchange fins a 50 dies després del canvi de moneda. Consulta el llistat d’oficines en www.globalexchange.es/oficinas-espana. L’assegurança de robatori s’inclourà sols en sol·licituds superiors a 300€. La cobertura és de 300€ i s’estableix per a reclamar-lo una duració màxima de 20 dies des de que es realitze el canvi de moneda. Consulta condicions en  https://apps.europ.es/js_asp/_gex/0xg_es.pdf

Caixa Popular es reserva el dret de modificar el present servei avisant als clients amb la deguda antelació. Consulta condicions en  https://ruralvia.global-exchange.com/cgv/Condiciones-Global-Exchange.pdf