Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Cabanyal Íntim presenta la seua 8a edició amb la col·laboració de Caixa Popular08/05/2018

La 8a edició, programada del 10 al 20 de maig comprèn prop de 30 propostes escèniques, 20 d'elles estrenes absolutes

El Festival Cabanyal Íntim alçarà el teló el pròxim 10 de maig amb una extensa programació que pretén submergir a l'espectador en el territori de la Memòria, lema de la seua vuitena edició, a través de les arts escèniques més experimentals. Amb una qualificació pròxima a l'excel·lent per part del públic, el festival segueix fidelitzant i captant a nous públics, incorpora enguany nous espais íntims, la llengua de signes en alguna representació i consolida la quarta entrega de Territori Performance.

Així ho ha desvelat l'equip de Cabanyal Íntim –Isabel Caballero, Jacobo Julio, Marta Borcha, Llanos Godes Medrano y Jéssica Martínez- en una roda de premsa celebrada en l'Aula Magna de La Nau-Universitat de València, moderada per Antonio Ariño, vicerector de Cultura i Esport de la Universitat de València i en la que també ha participat Manuel Cuadrado, professor del Departament de Comercialització i Investigació de Mercats de la Facultat d'Economia de la Universitat de València i Jose María Company, director del Departament de Negoci-Màrqueting de Caixa Popular. L'acte s'ha iniciat amb una actuació de la companyia valenciana de María José Peris, Cent i la mare, com un aperitiu escènic del seu espectacle Ombres, l'estrena de la qual acollirà el festival.

El Refugi antiaeri del Grau i altres espais singulars

Els espectadors de la vuitena edició festival podran gaudir enguany, com ha desvetllat l'equip del festival, "d’una suggeridora programació multidisciplinària que bussejarà en la Memòria en el seu sentit més ampli amb propostes que exploren en la memòria familiar, personal, col·lectiva, històrica, política, artística o la memòria lligada a la malaltia". I ho faran a través de 10 peces breus de curta durada (30 min), 4 peces llargues (60 min), 2 obres infantils i familiars, una sessió doble de dansa dins de l'espai Dansa Mutant, 3 Íntims a la nit, al que se sumen les 7 accions d'art en viu de Territori Performance i un Íntim al Mercat. Al costat de la programació s'oferiran també 2 passejos molt particulars que mostraran el barri des d'enfocaments molt diferents i una sèrie d'activitats paral·leles i gratuïtes amb taules de debat, accions col·lectives, classes obertes, lectures poètiques, etc.

Caixa Popular - Maig 2018