Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

2.500 persones participen en la Carrera Solidària de Cruz Roja contra la pobresa09/05/2018

Les dones són el col·lectiu amb major participació en la cita esportiva, amb un 57%, enfront dels homes (43%).

Cruz Roja Española va celebrar el diumenge 6 de maig la VI edició de la seua Carrera Solidària a València, patrocinada per Caixa Popular.

Es tracta d'una cita consolidada que combina solidaritat i esport, ja que els fons recaptats es destinen als projectes de lluita contra la pobresa que l'organització duu a terme en la ciutat. Enguany la participació ha crescut un 25% pel que fa a edicions anteriors arribant a les 2.500 inscripcions.

La VI Carrera Solidària compta amb el suport destacat des de la seua primera edició de Caixa Popular, de Levante-EMV i Superdeporte. Enguany a més s'han sumat com a patrocinadors de l'esdeveniment Seat J. R. Valle i Hospital Quirónsalud València. El suport d'empreses col·laboradores i de l'Ajuntament de València permetrà que els fons recaptats a través de les inscripcions de l'esdeveniment es dediquen a mitigar les dificultats de les persones amb major risc d'exclusió a València.

La Carrera Solidària de Cruz Roja està marcada per la solidaritat, ja que, al costat dels afeccionats a el "running", s'han inscrit persones de totes les edats i condició. En aquest sentit, enguany cal destacar el col·lectiu de dones, que aglutina el 57% dels participants enfront del 43% dels homes.

La gran novetat de la Carrera Solidària de Cruz Roja ha sigut el seu recorregut, que està centrat en grans espais de la ciutat de València amb eixida i línia de meta en el Passeig de l'Albereda. És un traçat ràpid i còmode, accessible per a tots els públics.

Caixa Popular - Maig 2018