Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

IVEFA i Caixa Popular mantenen la seua aliança per a enfortir al teixit empresarial valencià05/04/2019

L'Institut per a l'Estudi de l'Empresa Familiar IVEFA i la principal entitat financera valenciana Caixa Popular han renovat el seu acord de col·laboració per a potenciar el desenvolupament econòmic de la Comunitat Valenciana.

Amb aquesta aliança, Caixa Popular es converteix en el principal patrocinador del IVEFA. L'entitat líder del sistema financer valencià donarà suport i s'implicarà en totes les activitats i iniciatives que contribuïsquen a enfortir al teixit empresarial valencià, promogudes per l'Institut per a l'Estudi de l'Empresa Familiar.

A través d'aquest conveni l'entitat financera posarà a la disposició dels associats servicis com l'Auditoria d'Assegurances per a empreses associades a IVEFA el Gestor de Comerç Exterior o el Servici TuFinanciación.

L'Auditoria de Segurs gratuïta per a empreses associades a IVEFA consisteix en que Caixa Popular realitza una revisió de les primes i cobertures que cada empresa associada a IVEFA té contractades. El principal objectiu és aconsellar sobre les necessitats en matèria d'assegurances que puguen tindre les empreses associades i evitar que, en cas de contratemps, puguen haver infrasegurs o falta de cobertures.

Respecte al Gestor de Comerç Exterior, Caixa Popular ajudarà els associats de IVEFA a afermar-se en el mercat internacional, gràcies a la seua experiència, avalada perquè durant anys han acompanyat a milers d'empreses en la seua aposta exterior.

Per part seua, el Servici TuFinanciación comporta que les empreses associades a IVEFA comptaran amb un assessor especialitzat en matèria de finançament per a acostar-los totes les ajudes i subvencions públiques que existeixen en el mercat. Per a això, es realitza una anàlisi de les ajudes i subvencions públiques que existeixen en el mercat, perfilades a cada projecte, sempre garantint les millors condicions.

SOBRE IVEFA

L’Institut Valencià per a l'Estudi de l'Empresa Familiar IVEFA és l'espai i la veu de l'empresa familiar. Una associació empresarial independent sense ànim de lucre, a la qual pertanyen més de 170 grups familiars, que representen a més de 350 d'empreses familiars valencianes. El seu objectiu és ajudar les empreses familiars a prosperar en les seues activitats, a facilitar el desenvolupament professional de les Famílies Empresàries en el si de les empreses familiars i a protegir els seus interessos econòmics; i acompanyar-les en els trànsits generacionals i recolzar-les en la prevenció de conflictes familiars.

SOBRE CAIXA POPULAR

Amb més de 40 anys d'història, Caixa Popular és la principal entitat del sistema financer valencià. Treballa cada dia per a fer banca de proximitat, amb valors i amb una sensibilitat social diferent a la resta d'entitats. Destaca per la gestió ètica i professional i per la seua solvència. Una cooperativa que creix i basa aquest creixement a continuar generant riquesa local. Una sòlida realitat, cada dia més gran. Amb més clients, més oficines, més equip humà i més negoci.

Caixa Popular - Abril 2019