Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular. Cooperem amb les persones01/08/2016

Caixa Popular ha iniciat una campanya d'imatge de marca per incrementar i millorar la visibilitat de l'entitat en el conjunt de la societat valenciana.

Una campanya que porta per nom "Cooperem", i que presenta una imatge de l'entitat renovada i més actual, en què es potencia la naturalesa cooperativa, la implicació social de l'entitat i el model de gestió per valors, que diferencia a Caixa Popular de la resta d'entitats financeres.

El lema principal és "cooperem amb les persones", per la voluntat col·laboradora de l'entitat i pel compromís que presenta amb les persones i amb el seu entorn.

A més, s'ha dissenyat una imatge i un missatge per aquells eixos fonamentals per a l'entitat: la solidaritat, el valencià, la digitalització, les empreses o els comerços, entre d'altres. En què, sempre girant al voltant de la paraula cooperem "cooperem al comerç", "cooperem a les empreses", etc. Es pretén transmetre la voluntat d'estar servici de la societat valenciana, per enfortir-la i millorar-la.

Per a implantar aquesta campanya i donar-li visibilitat s'ha creat una imatge uniforme en totes les oficines de Caixa Popular, i s'han instal·lat vinils en totes les cristalleres amb la nova imatge.

De la mateixa manera, s'ha traslladat la campanya "Cooperem" a la publicitat, implantant-la en els mitjans de comunicació o qualsevol altre suport. Per guanyar major impacte, també s'ha realitzat una falca de ràdio sobre la campanya que ja emeten les principals cadenes radiofòniques.

Caixa Popular - Agost 2016