Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Nobel Muhammad Yunus visita València amb la col·laboració de Caixa Popular14/11/2018

El Premi Nobel de la Pau Muhammad Yunus es troba visitant València esta setmana. Este economista i líder social de Bangladesh és reconegut pel seu treball al capdavant del Banc Grameen des de 1976, a través del qual va idear un innovador sistema de microcrèdits del que s'han beneficiat milions de persones al món, la major part dones, el que els ha permés emprendre els seus propis projectes i eixir de la pobresa.

En la seua visita a València, mantindrà reunions en diferents líders de l’economia social i del cooperativisme, així com representants polítics. Rosendo Ortí, Director General de Caixa Popular será una de les persones que s’entrevistarà en exclusiva amb Yunus.

A més, també impartirà una conferència sobre la nova economia de pobresa zero, desocupació zero i zero emissions netes de carboni i es debatrà com les empreses i les empreses socials poden contribuir a aconseguir els 3 zeros.

Tandrem, Novaterra Catering, Leroy Merlin, Insomnia i Caixa Popular com a empreses compromeses amb la innovació social promouen activament en l'organització d'aquesta iniciativa.

Caixa Popular - Novembre 2018