Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i l'Associació d'Empresaris de L'Alter d'Alcàsser estableixen un acord per a facilitar el finançament a les pimes14/03/2018

 

 

Caixa Popular i l'Associació d'Empresaris de L'Alter d'Alcàsser (AELA) han signat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'afavorir al teixit empresarial valencià.

A través d'aquest acord es facilitarà el finançament i la liquiditat a les pimes i els negocis d'autònoms, ajudant a una millor cohesió social i desenvolupament econòmic de l'àrea industrial L’Alter d'Alcàsser.

Caixa Popular i AELA coincideixen que l'actual conjuntura econòmica incideix amb major severitat en els autònoms, fent necessari el foment de línies de crèdit per a la consolidació o ampliació de negocis.

La Directora de Zona de Caixa Popular, Alicia Soler, i el President de AELA, José Toledo, van ser els encarregats de formalitzar l'acord. En l'acte també van estar presentes la directora de l’oficina de Caixa Popular a Picassent, Paqui Navarro, i la gerent de l'Associació d'Empresaris de L’Alter d'Alcàsser, Carmen Sorio.

 

Caixa Popular - Març 2018