Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular avança al 21 d´abril el pagament de les pensions als seus clients16/04/2020

Caixa Popular facilitarà el cobrament de les pensions als seus clients el pròxim 21 d’abril, quatre dies abans de la data habitual. Aquesta mesura se suma a totes les iniciatives posades en marxa per la principal entitat financera valenciana per alleugerir la pressió financera durant la crisi sanitària de la COVID-19.

Per evitar riscos, tots els pensionistes que reben la pensió en el compte de Caixa Popular rebran aquest abonament de manera automàtica, sense necessitat de fer cap petició o tràmit.

El grup social amb més risc davant de la crisi sanitària del coronavirus és el de les persones majors. Per aquest motiu, l’avançament de les pensions i l’abonament automàtic corresponent en el compte tracta d’evitar que la població de més risc haja d’anar a l’oficina bancària per actualitzar la llibreta o traure efectiu en el caixer.

Caixa Popular recomana evitar els desplaçaments innecessaris a les oficines i reduir l’ús de diners en efectiu. Els clients poden dur a terme les gestions a través de Ruralvía, la banca digital de l’entitat, que permet operar les 24 hores del dia amb tota seguretat i normalitat.

Caixa Popular ofereix així la seua total cooperació amb les autoritats per alleujar els efectes econòmics de la situació tan greu provocada pel coronavirus i referma el seu compromís d’aportar mesures de suport a les persones que viuen una situació de vulnerabilitat.

A més, en el marc de la seua iniciativa “On toca estar”, l’entitat ha posat en marxa un pla d’ajudes dirigit a empreses, comerços, autònoms i particulars, que vol mitigar els efectes de la crisi en l’economia valenciana provocada per la COVID-19.

Caixa Popular - Abril 2020