Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

L'Ajuntament de Sueca i Caixa Popular habiliten una plataforma per al pagament digital dels tributs municipals18/07/2018

L'Ajuntament de Sueca i l’entitat financera valenciana Caixa Popular han subscrit esta setmana un conveni de col·laboració per posar en marxa la plataforma online que permetrà el pagament telemàtic dels tributs municipals (impostos, taxes...), liquidacions i autoliquidacions. El consistori suecà ha habilitat així un apartat al seu web que conduirà directament a la nova plataforma.

L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i la regidora d'Hisenda, Noelia Benedito, s’han reunir-se amb responsables de l'entitat financera per acordar les condicions de la col·laboració. En representació de Caixa Popular han participat el director de mitjans de pagament, Antonio Ferrer, i el director de l’oficina de Sueca, Francisco Ribera.

Este sistema que compta amb una potent ferramenta de prevenció del frau, es basa en l'autenticació 3D secure intel·ligent, que permetrà els pagaments telemàtics directes i segurs durant les 24 hores del dia, tots els dies de la setmana.

L'enllaç que es disposa ja a la pàgina web de l'Ajuntament de Sueca www.sueca.es, al marge dret en la pàgina inicial, permetrà l'accés fàcil i ràpid a la plataforma, a la qual podran entrar fent clic sobre la icona "Pagament de tributs". En el mateix apartat del web, l'administració local ha disposat també instruccions per facilitar al ciutadà la familiarització amb la nova aplicació.

Caixa Popular - Juliol 2018