Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Volta a peu València Caixa Popular obri inscripcions per a la seua edició de 201904/03/2019

Les inscripcions ja estan disponibles a la web oficial i també a les oficines de Caixa Popular i les plantes d’esports del Corte Inglés a València. L’acte de presentació de la pel·lícula de la Volta a Peu València de 1929 ha donat el tret d’eixida a una nova edició que es celebrarà el diumenge 19 de maig de 2019.

Les inscripcions per a la nova edició de la Volta a Peu València Caixa Popular, organitzada per la S.D. Correcaminos, s’han obert hui divendres 1 de març. Per tant, totes les persones interessades a participar ja poden comprar el seu dorsal tant de manera presencial com online.

Des de les 11 hores, ja està disponible el servei d’inscripció online a la web oficial www.voltaapeuvalencia.org. Una vegada realitzat el pagament, el dorsal es pot arreplegar en qualsevol oficina de Caixa Popular fins al divendres 17 de maig durant el seu horari ordinari d’atenció al públic.

Per altra banda, les inscripcions físiques es poden gestionar en les oficines que Caixa Popular disposa en la província de València. Així mateix, també és possible fer el propi en les plantes d’esport de tres centres d’El Corte Inglés en la ciutat: Pintor Sorolla, Avinguda de França i Nuevo Centro. En aquestos llocs estaran disponibles fins al dissabte 18 de maig a les 20 hores.

Com a novetat, tornada al recorregut històric

Com a principal novetat, aquest any 2019 la prova retorna al circuit històric de 6’2 kilòmetros. Aquesta decisió ajudarà a que siga encara més nombrosa, accessible i oberta a la participació de tots aquells que desitjen realitzar-la.

Respecte al preu del dorsal, la prova manté el cost de tres euros, un dels quals es destinarà a l’entitat solidària de l’edició. I com és habitual, totes les persones participants rebran avituallament líquid en finalitzar la prova i una camiseta commemorativa en qualitat de finisher.

Tota la informació de la prova la pots trobar a la plana web: www.voltapeuvalencia.org

Caixa Popular - Març 2019