Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Seguros RGA donen 4.218 euros a l’AssociacióTetrasportgràcies a la Bicicleta Solidària14/09/2017

Gràcies als centenars de voluntaris que pedalejaren solidàriament en les etapes de Port de Sagunt, Llíria i Ibi, la Fundació ONCE i Associació Tetrasport podran seguir col·laborant amb les persones amb discapacitat.

bici solidariaI

 

Amb motiu de la celebració de la Volta Ciclista a Espanya en la qual participa l'equip Caja Rural-Seguros RGA, Caixa Popular juntament amb l'entitat asseguradora, va dur a terme el projecte Bicicleta Solidària amb un rotund èxit, doncs s'han aconseguit 4.218 euros que aniran a parar a l'associació Tetrasport, de València, especialitzada a dissenyar programes d'exercici físic adaptat a persones amb discapacitat.

 

Aquest és el cinquè any que es desenvolupa la iniciativa Bicicleta Solidària, un projecte present en totes les fan zones de Seguros RGA des de l'any 2013, que enguany té com a objectiu col·laborar amb les persones amb discapacitat, en col·laboració amb la Fundación ONCE.

 

Com a novetat, els assistents van poder gaudir d'una experiència única en l'espai de realitat virtual, on a més van conèixer un poc més a l'equip ciclista Caja Rural-Seguros RGA i els seus assoliments en els 30 anys d'existència de l'esquadra verda.

 

Caixa Popular - Setembre 2017