Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular beca a set emprenedors del Grau Leinn19/12/2018

Caixa Popular ha participat hui en una jornada de treball amb l'alumnat del Grau de Lideratge Emprenedor i Innovació (LEINN) de Mondragón Team Academy, que s'imparteix en el Lab de València de Florida Universitària. En aquesta trobada, Paco Alós, director de RSE i Relacions Institucionals i Pedro Server, director de l'oficina de Caixa Popular al carrer Guillem de Castro de València, han pogut conèixer els projectes empresarials que impulsa l'alumnat i han atorgat un total de set beques. La concessió d'aquesta línia d'ajudes als estudis és fruit de l'acord de col·laboració que mantenen Caixa Popular i Florida Universitària.

Com a entitat compromesa amb el cooperativisme, l'educació i l'emprenedoria, Caixa Popular concedeix des del curs 2014-2015 aquestes beques a l'alumnat que cursa LEINN, una titulació que afavoreix la cultura de la innovació i l'emprenedoria i que promou la creació d'empreses reals des del primer dia. LEINN ofereix un nou model d'aprenentatge cent per cent experiencial i real que prepara als estudiants per a liderar, aprendre i emprendre en equip, des d'una perspectiva global i multilingüe.

Nous projectes

Durant la jornada, Caixa Popular ha pogut conèixer els projectes en els quals treballen els emprenedors becats. Entre ells, INNSCAPE BOOTCAMP, un projecte educatiu per a joves de 14 a 18 anys amb l'objectiu d'apoderar-los i despertar la seua creativitat. En INNSCAPE BOOTCAMP durant 11 dies els joves mantenen un contacte real amb empreses espanyoles i internacionals que els proposen un repte intern que han de resoldre mitjançant les metodologies Design Thinking i Lean Start up, processos pràctics i d'agilitació. En aquest repte els joves formen equips de 4-6 a persones en els quals desenvolupen idees creatives i innovadores que en la fase final exposen en un elevator pitch final a les empreses.

B-Box és un projecte empresarial innovador per a aïllar, mitjançant una caixa, les radiacions del telèfon mòbil, mantenint les utilitats que li donen els usuaris, sobretot durant la nit (carregador, alarma etc), però sense alterar el cicle del somni, com ocorre amb el mòbil encès o en manera avió.

El tercer projecte que ha conegut Caixa Popular és Fitcase, una botella amb dues butxaques per a targetes, claus i coses petites que pot portar l'usuari al gimnàs. El producte integra, a més, un ganxo per a col·locar la tovallola fàcilment i tindre-la a mà i un suport per a tindre el telèfon a prop mentre es practica esport. A més, el producte és magnètic i s'adhereix a les màquines del gimnàs.

Una altra de les persones becades treballa en IWI una marca de sandàlies de plataforma fabricades a Espanya que creu en persones capaces de construir i viure el seu propi camí. Finalment, l'alumnat ha presentat KINN, un projecte d'innovació educativa que mitjançant processos participatius amb empreses educa en valors i actituds emprenedores als nens i joves espanyols.

Caixa Popular - Desembre 2018