Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular nou associat de INNOVALL03/04/2019

Caixa Popular i INNOVALL acaben de signar l'acord marc per a la integració de l'entitat financera en el Clúster de la Innovació i sostenibilitat.

Segons paraules del president de Innovall Rafael Pla, aquest acord confereix a les dues entitats més capacitat per a desenvolupar projectes de cooperació que resulten avantatjoses per a les dues parts.

Caixa Popular és una entitat compromesa amb el cooperativisme amb el propòsit de canalitzar les inquietuds de la societat. L'entitat financera aposta per integrar-se en INNOVALL i així poder formar part dels seus projectes relacionats, amb la innovació, la sostenibilitat, l'economia circular, la Smart City i la responsabilitat social corporativa.

D'altra banda, INNOVALL compta amb una entitat líder en el cooperativisme financer la filosofia del qual conjuga professionalitat, flexibilitat i participació, una fórmula empresarial que està prenent extensió i es complementa amb la base de treball sobre la qual se sustenta INNOVALL.

Aquest acord, entre les dues entitats, suma sinergies per a posar en marxa tècnicament i econòmicament projectes relacionats amb la innovació social i la sostenibilitat que siguen desenvolupats pels membres que conformen INNOVALL.

Caixa Popular - Abril 2019