Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular canvia la ubicació d'una de les seues oficines a Torrent a l'avinguda del Vedat30/10/2018

L'oficina del carrer Sant Valerià s'ha traslladat a l'avinguda El Vedat, 123

Per a millorar l'experiència del client l'entitat financera valenciana Caixa Popular ha traslladat l'oficina del carrer Sant Valerià a l'avinguda El Vedat, 123. Una sucursal equipada amb l'última tecnologia i amb un disseny pensat per a la comoditat del client.

Les millores són notòries en el recinte de caixers, on els clients poden realitzar les gestions més habituals de forma fàcil i sense esperes les 24 hores del dia, en les zones d'espera i en la sala de reunions.

Caixa Popular que compta amb dos oficines a Torrent es presenta com una alternativa financera en la zona, pel seu model de banca cooperativa, més social, propera a les persones i al seu entorn. També, perquè presenta l'horari més ampli del mercat, ja que obri al públic tots els matins i totes les vesprades.

La cooperativa de crèdit, que compta amb capital íntegrament valencià, oferirà servicis de finançament, estalvi i inversió a les empreses, autònoms i particulars de la zona. L'equip de l'oficina el componen Mª Carmen García, María Alvaredo, Amparo Rodríguez i Óscar Raga, com a director.

Caixa Popular està implantada en les principals poblacions de les comarques valencianes, amb una xarxa de més de 70 oficines. Un model de banca pel qual aposten cada vegada més persones, donat que l'entitat creix dia a dia en clients, oficines, equip humà i negoci.

Caixa Popular - Octubre 2018