Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular en col·laboració amb b.free! ofereix servicis de Tax Free digital als seus comerços.29/01/2019

Caixa Popular ofereix servicis de TAX FREE digital als seus comerços, gràcies a un acord de col·laboració subscrit amb la companyia espanyola b.free! Aquest nou servici serà totalment gratuït per a tots els clients de Caixa Popular interessats en implementar esta tecnologia dins dels seus comerços.

La nova plataforma tecnològica de b.free! permetrà als clients de la principal entitat financera valenciana posicionar-se a l'avantguarda tecnològica i, a més, presentar una oferta atractiva per a captar turistes de fora de la Unió Europea. Una tipologia de client amb alt poder adquisitiu, de gran valor estratègic per al comerç valencià.

Toni Ferrer, Director de Mitjans de pagament : "L'acord de col·laboració s'emmarca en la nostra estratègia empresarial, orientada a la cerca de solucions noves que permeten dinamitzar l'activitat dels comerços valencians. A més, representa una proposta de ‘valor afegit’ per als clients de la nostra entitat".

Alicia Maniega, fundadora i directora general de b.free!: "L'acord amb Caixa Popular ens permet portar la tecnologia més avançada del mercat i tot el nostre coneixement i experiència en el món del TAX FREE a un mercat estratègic per al turisme de compres, com és el comerç. A més, treballar en aliança amb una entitat amb la trajectòria i reputació de Caixa Popular, representa una excel·lent oportunitat perquè molts dels seus clients puguen comptar amb solucions avançades. Una plataforma tecnològica que els permetrà impulsar les seues vendes orientades a turistes, sense entrar en costos addicionals".

Des del passat 1 de gener, tots els comerços espanyols que emeten TAX FREE, han de realitzar-ho des de plataformes connectades amb DIVA (sistema de segellat digital en aeroports). En paral·lel, en aquest nou escenari, tots els turistes estrangers (països de fora de la Unió Europea) que desitgen accedir a la recuperació del seu IVA han de realitzar obligatòriament el segellat digital.

Gràcies a aquest acord de col·laboració Caixa Popular i B. Free ofereixen la solució més avançada del mercat: una plataforma connectada a DIVA, 100% digital, totalment personalitzada i sense cap cost addicional.

Caixa Popular - Gener 2019