Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Fundació Novaterra, un lustre creixent juntes22/05/2018

El Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el President de la Fundació Novaterra, Francisco Cobacho, han signat la renovació de l'acord de col·laboració que mantenen ambdues entitats des de fa un lustre per a promoure la formació i inclusió soci laboral a través de l'ocupació.

Tots dos representants han afirmat durant la signatura que "es tracta d'una aliança estratègica fonamentada en uns valors compartits", com són el compromís amb la societat valenciana, la justícia, la solidaritat, la cooperació, i la dignitat de les persones. Només durant l'any 2017, 305 persones han recorregut el seu "Viatge a la dignitat", un itinerari d'inserció soci laboral personalitzat compost per diverses etapes i amb una única meta: aconseguir una ocupació, i recuperar el sentir-se una persona ciutadana de ple dret en la societat.

Caixa Popular porta anys recolzant aquest programa de la Fundació Novaterra, gràcies al com l'any passat 173 persones van trobar una ocupació. Un increment del 55% respecte a l'any anterior, gràcies al suport de cada vegada més empreses valencianes que segueixen l'exemple de Caixa Popular.

Més de 50 empreses i entitats col·laboren amb Novaterra amb aquest objectiu comú, apostant per la inclusió social dins de les seues estratègies de responsabilitat social empresarial.

"L'equació és fàcil. Quants més suports tenim, més persones podem atendre". Ha destacat Francisco Cobacho, president de Novaterra. En els seus més de 25 anys de trajectòria més de 3.500 persones s'han beneficiat de les activitats d'aquesta entitat valenciana.

Per la seua banda, el Director General de la cooperativa de crèdit valenciana ha assegurat que en Caixa Popular "estem molt satisfet de cooperar amb una entitat com la Fundació Novaterra. Perquè junts contribuïm a millorar la vida de moltes de persones i del conjunt de la societat valenciana.

Gràcies a la col·laboració de Caixa Popular la Fundació Novaterra podrà generar desenes d'oportunitats de formació específica, formació en competències transversals, oportunitats d'ocupació en empreses pròpies, pràctiques no laborables en empreses, i una altra sèrie de recursos enfocats a la millora de la empleabilidad de les persones.

Caixa Popular - Maig 2018