Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Músicos por la salud crea la cançó oficial de la Volta a Peu València Caixa Popular14/05/2018

L'entitat solidària d'aquesta edició compon una cançó per a la Volta a Peu València Caixa Popular amb la intenció de visibilitzar el treball que realitzen.

El músic autor de la cançó, Juanjo Pérez, ha volgut posar-li lletra al sentiment de la carrera més representativa i històrica de la ciutat de València.

Enguany la Volta a Peu València Caixa Popular comptarà amb una novetat significativa: la prova estrena cançó oficial de la mà de la seua entitat solidària, Músicos por la Salud. Amb motiu de la seua involucració en aquesta edició de 2018, l'ONG ha volgut brindar un homenatge a la prova amb més història i identitat de la ciutat de València i ha plasmat tots els seus valors en una composició musical que sonarà el dia de la carrera a través de la megafonia de l'esdeveniment.

Aquesta cançó s'emmarca com una contribució per part de "Músicos por la Salud", amb la intenció de visibilitzar el treball d'acompanyament i suport a través de la música.

"Serem el vent" és el títol d'aquesta tema realitzat per Juanjo Pérez, que sonarà en la megafonia d'una Volta a Peu València Caixa Popular que prendrà els carrers de València diumenge que ve 20 de maig de 2018.

A través d'aquesta cançó, tant la SD Correcaminos com Caixa Popular volen donar veu d'una forma notable al treball d'aquesta entitat de cara a la societat. A més, el compromís solidari de la Volta a Peu València Caixa Popular es reafirma un any més, destinant 1€ solidari de cada dorsal adquirit.

Pots escoltar la cançó a través d'aquest enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=lSqQKqkuSgg&feature=youtu.be

Les inscripcions continuen obertes

Per la seua banda, la Volta a Peu València Caixa Popular continua amb el seu procés de venda de dorsals. Les inscripcions estan obertes tant de forma presencial –en les oficines de Caixa Popular i en les plantes d'Esport d'El Corte Inglés– així com l'opció de registre online des de la pàgina web oficial www.voltaapeuvalencia.org.

Caixa Popular - Maig 2018