Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Més de 2.000 corredors participen en la Carrera de Creu Roja, que promou Caixa Popular07/05/2019

Els atletes, Daniel Martínez, en categoria masculina, i Essie Amery, en la femenina, guanyen la VII edició de la Carrera de Creu Roja.

Amb el suport incondicional de Caixa Popular, Creu Roja Espanyola va celebrar el diumenge 5 de maig la setena edició de la seua Carrera a València. Per segon any consecutiu l'esdeveniment va tindre com a escenari d’exida i meta el Passeig de l'Albereda de València, i va recórrer les grans avingudes de la ciutat i un tram de la part superior de l'antic llit del riu Túria.

En categoria masculina, els primers a travessar línia de meta van ser Daniel Martínez, Bilal Touimi, i Juanjo Cano, amb marques entorn dels 16.42’’. Les dones que van batre millors marques són Essie Amery, Lluïa Espasa i Inma Albert, entorn dels 20’00’’. Els guanyadors de totes dues categories ja van guanyar la Carrera de Creu Roja en una altra edició anterior.

En tractar-se d'un esdeveniment solidari són molts els clubs participants que han volgut estar avui amb Creu Roja. Les millors marques han estat per a Redolat Team, seguits de Runners Ciutat de València, entorn dels 25 i 29 minuts respectivament.

La Carrera de Creu Roja Espanyola a València és possible gràcies al patrocini de Caixa Popular, JR Valle, Levante-EMV i Superdeporte com a mitjans oficials. El suport d'empreses patrocinadores i col·laboradores permetrà que els fons obtinguts a través de les inscripcions se dediquen a ajudes socials de persones en situació de vulnerabilitat de la ciutat de València, fonamentalment projectes d'Infància en dificultat social i Persones Majors. El vicepresident executiu de Creu Roja Espanyola a València, Pedro Redón, afirma: “Estem molt agraïts a totes les persones participants i a totes les empreses que han col·laborat per a fer-la possible”.

Creu Roja Espanyola consolida per setè any consecutiu l'esdeveniment, que està enfocat a tots els col·lectius que vulguen col·laborar amb l'organització. Per a això, existeix la modalitat per a corredors i corredores, i de Marxa nòrdica, per als qui desitgen realitzar el traçat caminant. En total, més de 2.000 corredors participen en la cita esportiva d'aquest diumenge. Segons Redón, la carrera serveix per a avaluar el suport que rep Creu Roja per part de la ciutat de València i això anima a continuar volent impulsar projectes com aquest.

Caixa Popular - Maig 2019