Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Creu Roja llancen una campanya solidària a través de les xarxes socials28/08/2017

La iniciativa l'ha impulsat l'oficina virtual de l'entitat, eCaixapopular

Caixa Popular, a través de la seua oficina virtual, i Creu Roja ha llançat aquest estiu la campanya online "Clics solidaris de eCaixapopular". Una iniciativa que consisteix que l'entitat financera dóna 1 euro a la causa que l'usuari determine, de quatre dels projectes que duu a terme Creu Roja.

Entre les iniciatives es troba un programa de creació d'Ocupació per a promoure la igualtat de gènere i la integració per a persones en risc d'exclusió. Un dirigit a Infància i Joventut, que cerca la conciliació i escolarització de xiquets i famílies en situació de desavantatge social. Un altre de Projecte Dona, amb la col·laboració de ATENPRO per a ajudar a dones víctimes de la violència de gènere i la precarietat. I un de dirigit d'alimentació, abric i higiene per a persones immigrants en assentaments amb situació de vulnerabilitat extrema.

"Clics solidaris de eCaixapopular" combina la participació online dels usuaris i el caràcter social i solidari que caracteritza a aquesta entitat financera valenciana.

Valors que comparteix eCaixapopular, l'oficina virtual que permet al client realitzar les seues gestions mitjançant els seus dispositius informàtics o mòbils, sense necessitat de desplaçar-se fins a una oficina física, de forma segura, còmoda i ràpida.

Caixa Popular - Agosto 2017