Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular patrocinarà la propera edició de la Fira Requenense del Vi03/08/2018

Després de diversos mesos des de la seva implantació a Requena, la principal entitat financera valenciana Caixa popular serà patrocinadora de la XXVIII edició de la Fira Requenense del Vi, Ferevin 2018, que se celebrarà del 23 al 26 d'agost en el recinte firal de la ciutat.

Es tracta d'una de les cites més importants per als cellers d'Utiel-Requena, on s'exposen els vins amb segell de la Denominació d'Origen Protegida Utiel-Requena i els caves valencians produïts en el terme municipal de Requena.

Caixa Popular s'ha implicat amb la societat requenense des que va obrir les seves portes en la localitat, per aquest motiu l'entitat prestarà el seu suport a la Fira Requenense del Vi, que suposa un punt de trobada per a tots els professionals del sector vinícola.

Es tracta d'una de les mostres sobre vins i caves més importants de la Comunitat Valenciana on es donen cita enòlegs, distribuïdors, professionals de l'hostaleria i la restauració, però sobretot la fira va dirigida als consumidors i als amants del vi.

Les persones que acudisquen a Requena per visitar Ferevin podran aprofitar per gaudir de la rica gastronomia de la zona i per conèixer els cellers i els nombrosos atractius turístics amb què conta el municipi.

Previ a la celebració, en el Celler de Proava a València s'han realitzat uns pre-tastos patrocinats íntegrament per Caixa Popular amb l'objectiu de promocionar a la ciutat de València Ferevin 2018.

Caixa Popular - Agost 2018