Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular celebra el Consell Rector en el Castell d'Alaquàs07/08/2018

Caixa Popular ha tornat als seus orígens. L’entitat ha celebrat l’última de les reunions del Consell Rector al Castell d’Alaquàs, que enguany commemora el Centenari de la Declaració del Castell com a Monument Històric Artístic Nacional.

D’esta manera la principal entitat financera valenciana materialitza el seu compromís amb la dinamització de les activitats socials culturals que es duen a terme al municipi en el marc de la celebració.

En l’acte han participat el Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, l'Alcaldessa d'Alaquàs, Elvira García, i representants de les cooperatives sòcies i socis de treball de l’entitat, que conformen el seu Consell Rector.

Caixa Popular manté un acord de col·laboració amb l'Ajuntament d'Alaquàs per a donar suport econòmic a les activitats culturals, actuals i futures, que es desenvolupen per celebrar el Centenari de la protecció del Castell d'Alaquàs com a monument històric artístic, que ha permès la seua conservació i que fa que hui dia siga un referent educatiu, cultural i un model de conservació del patrimoni.

Caixa Popular està molt lligada a Alaquàs, on va nàixer l’any 1977. Com a cooperativa valenciana amb vocació social, l'entitat du a terme iniciatives que plasmen el seu compromís amb la societat valenciana, per este motiu coopera i s’implica amb un projecte d’aquesta índole.

Caixa Popular - Agost 2018