Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Federació Gremial i Empresarial de Forneria i Pastisseria de la Província de València signa una aliança amb Caixa Popular per potenciar el comerç de proximitat27/01/2020

Firma convenio FEGREPPA. Dos personas sentadas a una mesa firmando un convenio

La Federació Gremial i Empresarial de Forneria i Pastisseria de la Província de València (FEGREPPA) ha signat un acord de col·laboració amb Caixa Popular per a potenciar el desenvolupament del comerç local i de proximitat valencià.

Amb la signatura de l’acord, la principal entitat financera valenciana aportarà condicions específiques en els productes i els serveis financers per als socis i els treballadors de FEGREPPA.

Caixa Popular i FEGREPPA comparteixen les mateixes inquietuds per millorar una actuació comercial que genere riquesa, dinamisme comercial i llocs de treball a la província de València.

El president de la Federació Gremial i Empresarial de Forneria i Pastisseria de la província de València, Baltasar Vicente, i el director de l’oficina de Caixa Popular situada al carrer de Guillem de Castro de València, Pedro Server, han sigut els encarregats de formalitzar l’aliança entre totes dues entitats.

Caixa Popular - Gener 2020