Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular signa un acord de col·laboració amb l'arquebisbat de València11/11/2019

Caixa Popular i l'arxidiòcesi de València han establit un conveni de col·laboració amb l'objectiu de potenciar el desenvolupament econòmic i social a València.

L'acord emmarca les relacions de col·laboració entre totes dues entitats per a promoure diferents activitats i se centra a posar a la disposició de l'arxidiòcesi de València i de les seues organitzacions adscrites i entitats vinculades, com ara parròquies, col·legis, fundacions, associacions o unes altres que mostren fefaentment aquesta vinculació, els diferents serveis i productes financers en condicions avantatjoses.

Destaca la línia de crèdit per un import global de 5 milions d'euros que Caixa Popular ha posat a la disposició de l'arquebisbat de València.

El director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el vicari general en representació de l'arquebisbat de València, Vicente Fontestad, han sigut els encarregats de formalitzar la signatura de l'acord entre les dues entitats.

“Els nostres plantejaments de base fan que coincidim plenament amb totes les institucions religioses que treballen per millorar la vida de les persones i totes les persones que integren l'equip humà de Caixa Popular està sensibilitzat per a treballar braç a braç amb les institucions de caràcter social”, ha assenyalat Rosendo Ortí durant la signatura de l'aliança de la cooperativa de crèdit amb l'arquebisbat.

Caixa Popular - Novembre 2019