Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Asivalco i Caixa Popular col·laboren per finançar projectes d’R+D+i de les empreses adherides a Innovapoli28/11/2019

Innovapoli ja agrupa més d’un centenar d’empreses de què han sorgit una vintena de projectes i de línies d’investigació en matèria d’innovació que requereixen línies particulars de finançament per a desenvolupar-se.

 

El president de l’Associació d’Empresaris de Font del Gerro, Santiago Salvador, i el director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, han signat aquest matí un conveni de col·laboració per a facilitar l’accés a finançament per a projectes d’innovació per part de les empreses adherides a Innovapoli.

Asivalco, en col·laboració amb la Universitat de València i el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació, AVI, van posar en marxa al juliol l’Agrupació d’Empreses Innovadores Innovapoli, que ja té més de 102 empreses adherides, set instituts tecnològics, sis instituts universitaris de recerca, tres centres del CSIC, nou associacions empresarials de l’àrea metropolitana de València i dues acceleradores i vivers d’empreses.

De la relació entre aquestes empreses i col·lectius ha sorgit una vintena de reptes i de línies de recerca en l’àmbit de la innovació, en què es treballa per oferir projectes i solucions, que requeriran vies de finançament per a desenvolupar-se. És en aquest context que s’ha buscat el suport de l’entitat valenciana Caixa Popular, a fi d’oferir condicions financeres favorables que permeten desenvolupar aquests projectes.

En particular, les empreses adherides a Innovapoli podran tindre a la seua disposició la Línia Emprén i gaudiran també d’avantatges en diversos productes financers, com ara préstecs, lísing, pòlisses de crèdit, descomptes de pagarés, bestreta de crèdits, confirmació de pagaments (confirming), així com altres serveis específics pel que fa a mitjans de pagament, estalvi o assegurances.

Per al president d’Asivalco, Santiago Salvador, “estem molt satisfets del desenvolupament que està tenint la iniciativa Innovapoli, que volem que perdure en el temps; per això és imprescindible comptar amb finançament que permeta desenvolupar les línies d’investigació que es van generant. Agraïm a Caixa Popular la seua sensibilitat amb aquest projecte, que continua la llarga trajectòria de col·laboració que té amb les empreses de Font del Gerro i de l’entorn”. D’altra banda, el director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, va apuntar que “l’esperit d’Innovapoli entronca perfectament amb els objectius de Caixa Popular de donar suport a projectes que potencien la cooperació empresarial, la innovació i la millora de la competitivitat, per això no hem dubtat a l’hora de voler formar part d’aquest projecte”.

Caixa Popular - Novembre 2019