Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i el Club Atlético Saguntino llancen una targeta per a facilitar els pagaments als seus associats20/12/2017

Ambdues entitats han establit un acord de col·laboració

Firma convenio con Atlético Saguntino

Els socis, pares i mares dels alumnes de l'escola, i simpatitzants del Club Atlético Saguntino ara podran pagar les seues quotes còmodament. Gràcies a l'acord de col·laboració que han signat el Club Atlético Saguntino i Caixa Popular, l'entitat financera ha dissenyat una targeta exclusiva per a fraccionar els pagaments dels associats fins a en 6 mesos sense interessos.

"La idea ha sorgit perquè no volem que ningú es quede sense vore al seu equip, ni cap xiquet sense la possibilitat d'apuntar-se a l'escola, per temes econòmics." ha apuntat Juanma Domingo, president del Club.

A més, la directora de l'oficina de Caixa Popular a Sagunt ha apuntat que com a valor afegit, "es podrà utilitzar aquesta targeta per a ajornar les compres en tots els comerços saguntins que tinguen el TPV de Caixa Popular, de manera que també ajudem a dinamitzar l'economia de la ciutat", ha explicat.

Totes les persones interessades, podran sol·licitar la targeta en qualsevol oficina de Caixa Popular de Sagunt o del Port de Sagunt o en la pròpia oficina del Club Atlético Saguntino i domiciliar-la en el compte bancari que desitgen.

Caixa Popular - Desembre 2017