Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

AVAESEN i Caixa Popular s'alien per promoure la instal·lació i el finançament d'energies renovables11/09/2019

L’Associació Valenciana d’Empreses de l’Energia (AVAESEN) ha establit un acord de col·laboració amb Caixa Popular que permetrà oferir condicions financeres preferents a les empreses associades i els seus clients.

El president de AVAESEN, Marcos J. Lacruz, i el director de Banca Empresa de Caixa Popular, Juan Gallur, han signat aquest acord de col·laboració per potenciar les activitats de les empreses en matèries com ara energies renovables, ciutats intel·ligents o economia circular.

Condicions especials en comptes corrents sense comissió de manteniment, transferències gratuïtes, productes per a rendibilitzar tresoreria, assegurances o línies de finançament especials per a les empreses formen part d’aquest conveni.

A més, Caixa Popular llançarà campanyes de préstecs als seus clients, tant particulars com empreses, per a la instal·lació de sistemes d’energia renovable, promocionant aquesta instal·lació a través de les empreses associades a AVAESEN.

L’entitat financera valenciana promourà aquestes condicions entre els associats al Col·legi d’Administradors de Finques de València i Castelló, i organitzarà sessions informatives en les seus corresponents per oferir-los tipus d’instal·lacions d’energies renovables que poden instal·lar-se en els habitatges de les comunitats de veïns que gestionen, a través d’empreses associades a AVAESEN, i com poder finançar-les.

El president de AVAESEN, Marcos J. Lacruz, després de la signatura del conveni, ha assegurat que “el desenvolupament tan espectacular de les energies renovables en general i de l’autoconsum en particular necessita un finançament específic, per això aquesta aliança amb Caixa Popular, una entitat especialista en finançament responsable, serà una eina per a les empreses associades que contribuirà al desenvolupament del sector”.

De la seua banda, Juan Gallur, director de Banca Empresa de Caixa Popular, ha reconegut que el compromís amb la societat valenciana i la responsabilitat ambiental de l’entitat “s’estén en tots els seus vessants, per aquest motiu potenciem productes i serveis verds que afavoreixen i contribueixen a la sostenibilitat del medi ambient”.

Caixa Popular - Setembre 2019