Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular serà el patrocinador principal de la Confederació Internacional de Joc de Pilota10/07/2018

La principal entitat financera valenciana Caixa Popular en la seua línia de suport a les organitzacions esportives i especialment a la Pilota Valenciana, ha signat un acord amb la Confederació Internacional de Joc de Pilota (C.I.J.B.) per a ser el seu principal patrocinador durant els pròxims tres anys.

El Director General de Caixa Popular, Rosendo Ortí, i el President de la C.I.J.B., Alberto Soldado, han sigut els encarregats de formalitzar aquest acord en la seu de l'entitat financera en el Parc Tecnològic de Paterna.

La C.I.J.B. és una organització esportiva d'àmbit internacional dedicada a la recuperació, promoció i difusió de la pilota a mà en totes les seues modalitats.

"Caixa Popular busca amb aquesta col·laboració impulsar totes les activitats esportives relacionades amb el Joc de Pilota que la C.I.J.B. promou, per a divulgar i estendre l'esport autòcton valencià", ha remarcat Rosendo Ortí.

Per la seua banda, el President de la C.I.J.B. ha indicat que per a la Confederació "és un honor que siga una entitat valenciana com Caixa Popular la que li done el seu suport, ja que compartim els mateixos objectius i valors".

Caixa Popular - Juliol 2018