Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

El Consistori d'Ibi i Caixa Popular signen un conveni de suport als emprenedors14/03/2017

L'Ajuntament i Caixa Popular-Caixa Rural CCV han signat un conveni de col·laboració per a recolzar als projectes emprenedors i d'autoocupació que es desenvolupen a Ibi, per a col·laborar en la cohesió social i el desenvolupament econòmic. Per a açò, Caixa Popular ofereix a aquest col·lectiu una alternativa de finançament mitjançant la concessió de microcrèdits.

Les persones que podran beneficiar-se seran microempreses o persones físiques que tinguen previst obrir un negoci a Ibi, o de recent creació, i també iberudes que vulguen obrir la seua empresa o comerç en una altra localitat on hi haja una oficina de Caixa Popular. Per a obtenir aquests microcrédit tindran preferència els majors de 45 anys, llars monoparentals, dones, discapacitats, parats de llarga duració i joves.

Quant a les condicions, destacar que es podrà finançar fins al 95 per cent de la inversió a realitzar, amb un màxim de 30.000 euros que seran concedits, exclusivament, al foment de la autoocupación i la inserció soci-laboral del beneficiari per un termini de fins a 5 anys. Els interessats han de presentar una proposta en el departament de Promoció  Econòmica de l'Ajuntament, on es valorarà el pla d'empresa del projecte i es remetrà, si escau, a Caixa Popular per a la seua revisió i estudi.

L'alcalde qualificava com d'excel·lent notícia que aquesta entitat, que acaba d'obrir una oficina en la localitat, “ens oferisca aquesta oportunitat per a afavorir als nostres emprenedors i empresaris. Caixa Popular ens ha presentat un producte a mesura del que és la nostra ciutat i molt positiu perquè les persones que volen emprendre puguen comptar amb el finançament necessari”. Per la seua part, Vicent Llàcer, del departament de Negoci de Caixa Popular indicava que “estem apostant fort per la localitat perquè volem és que l'economia que es genera a Ibi es quede ací".

Caixa Popular - Març 2017