Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

La Fundació per la Pilota Valenciana signa un acord de col·laboració amb Caixa Popular per a ser el patrocinador principal de les Copes professionals14/08/2019

La Fundació per la Pilota Valenciana i Caixa Popular han signat un acord de col·laboració per a deixar constància de la unió entre l’ens que organitza l’activitat professional de la pilota valenciana i l’entitat financera que comença així un nou recorregut dins de l’esport autòcton.

A l’acte han assistit, per part de Caixa Popular, el seu Director General, Rosendo Ortí, i el Director de Relacions Institucional i RSC, Paco Alós. Per part de la Fundació han estat presents el president Josep Maria Soriano i el secretari gerent, Javier Nadal.

El contracte de patrocini tindrà una durada de 3 anys, des del present 2019, fins al 2021. Caixa Popular passa a ser, junt amb la Diputació de València, el patrocinador principal de les Copes professionals que es van presentar a la seu de l’entitat provincial a la capital valenciana.

Caixa Popular es suma, d’esta manera, a la gran competició per equips dels jugadors d’elit i també donarà suport als joves valors que venen empentant fort per darrere per a fer-se un lloc entre les grans figures. Estos últims participaran en les Copes 2, també amb el patrocini de Caixa Popular, que pròximament desvelaran tots els detalls de la competició.

Caixa Popular - Agost 2019