Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Florida Universitària i Caixa Popular signen un acord per promoure la cultura del cooperativisme15/06/2018

Florida Universitària i Caixa Popular han signat un acord marc de col·laboració per a la promoció de la cultura i el foment del cooperativisme. A través d'aquest conveni ambdues entitats, amb més de 40 anys d'història cooperativa a la Comunitat Valenciana, es comprometen a participar activament en diferents activitats i manifestacions, promogudes per organitzacions cooperatives, especialment aquelles amb vinculació estreta amb el nostre territori i amb impacte en la ciutadania.

El director general de Florida Grup Educatiu, Enric Luján, i el director general de Caixa Popular, Rosendo Ortí, han celebrat l'acord entre dues entitats que promouen el cooperativisme i els seus valors des de fa més de quatre dècades. Dues cooperatives referents que demostren l'èxit d'un model basat en les persones amb valors arrelats en la nostra terra i que demostren que una altra manera de gestió és possible.

Florida Universitària i Caixa Popular són organitzacions voluntàries d'economia social que afavoreixen el creixement econòmic i generen ocupació sòlida, fins i tot en moments de crisis. Amb aquest acord, ambdues cooperatives promouran la cultura de la innovació social, el respecte amb l'entorn i el desenvolupament comunitari.

Caixa Popular - Juny 2018