Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Comença la Copa 2 Caixa Popular de Pilota Valenciana01/10/2019

Comença la Copa 2 Caixa Popular en la modalitat d'escala i corda i la Copa 2 Caixa Popular en la disciplina de raspall. En totes dos competicions participaran els pilotaris que esta vegada no han tingut lloc en la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València d'escala i corda i de raspall. També s'ha obert la porta a joves valors de la pilota que ja alternen amb les figures de primer nivell.

En la Copa 2 d'escala i corda competiran sis equips que disputaran una lliga de tots contra tots composta per un total de 15 partides que començarà dilluns que ve dia 30 en el trinquet de Borriana. Una vegada conclosa esta ronda, els quatre millors equips en la classificació accediran a les semifinals mentre que la final tindrà lloc el dia 15 de novembre al trinquet de Sueca.

La puntuació serà idèntica a l'emprada en la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València. L'equip vencedor sumarà 2 punts mentre que el derrotat aconseguirà 1 punt si arriba al joc 50.

La configuració dels equips és la següent:

Salva Palau i Carlos

José Salvador i Álvaro Gimeno

Ferrer, Héctor i Conillet

Pablo de Sella, Bueno i Guillermo

Carlos de Massalfassar, Salva i Hilari

Giner, Monrabal II i Pablo Salvador

En la Copa 2 Caixa Popular de raspall participaran cinc equips que també començaran competint en una lliga de tots contra tots, en este cas composta per un total de 10 partides. La jornada inaugural tindrà lloc el dimarts 1 d'octubre al trinquet d'Oliva. Posteriorment, els quatre millors classificats accediran a les semifinals mentre que la final es disputarà el 16 de novembre al trinquet de la Llosa de Ranes.

En este torneig també es puntuarà com en la seua competició ‘germana’, la Copa Caixa Popular – Trofeu Diputació de València de raspall: la victòria estarà premiada amb 2 punts i l'equip derrotat sumarà 1 punt si arriba al joc 15.

La configuració dels equips és la següent:

Vicent i Murcianet

Salelles II i Marc

Ximo i Ibiza

Iván i Gabi

Rafa i Raúl

 

Calendario escala i corda

Calendario raspall

Caixa Popular - Octubre 2019