Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Les oficines de Caixa Popular s'uneixen a Cruz Roja per celebrar el 'Dia de la Bandereta'17/12/2018

Cruz Roja Española ha celebrat el dijous 13 i dissabte 15 de desembre a València el Dia de la Bandereta 2018. Es tracta d'un dels esdeveniments més emblemàtics de la Institució, amb més de 100 anys d'història, i que reuneix a una àmplia representació de la societat valenciana amb la finalitat de recaptar fons per als programes de la Institució a València. Amb el lema "Diu Sí a la Infància", la campanya d'aquest any centrarà la seua atenció en els projectes d'Infància i Joventut en dificultat social.

Moltes de les oficines de la principal entitat financera es van sumar a la iniciativa instal·lant punts de recollida en les seues instal·lacions i amb la implicació personal dels equips de Caixa Popular.

Per tractar de pal·liar la pobresa infantil, Cruz Roja Española du a terme nombrosos projectes centrats en Infància i joventut. Només a la província de València, més de 2.530 nens i nenes en dificultat social van rebre en 2017 l'atenció de l'organització. Així mateix, la labor de Cruz Roja Juventud va arribar a més de 24.000 nens, nenes i joves.

Alguns dels àmbits fonamentals de l'organització passen pel treball amb les famílies, recolzant-los en les seues funcions de criança; amb l'escola, promovent l'èxit escolar; amb l'entorn, estimulant la seua participació social; amb la salut, incidint en factors per a un desenvolupament saludable; amb la privació de material, lliurant recursos i servicis adequats, i, per descomptat, amb protecció dels nens i nenes afectats per qualsevol forma de maltractament.

Els fons recaptats en el Dia de la Bandereta permetran impulsar els projectes que Cruz Roja realitza. Per assenyalar algunes xifres, l'organització va lliurar a València més de 300 ajudes directes a menors en dificultat social durant el passat any, relacionades amb l'escolarització i el rendiment acadèmic (beques de menjador, transport, vestuari, accés a ulleres graduades o activitats extraescolars).

Aquestes actuacions es complementen amb servici de suport a les famílies, on reben informació, orientació i recolzament socioeducatiu en aspectes relatius a l'escolarització i criança.

Respecte als joves, Cruz Roja du a terme actuacions d'orientació i formació perquè adquireixen competències que els situe més prop del mercat de treball. A més l'organització realitza l'acompanyament socioeducatiu per a joves que han estat tutelats per l'administració.

Caixa Popular - Desembre 2018