Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Seguros RGA presenta el seu Equip Ciclista 16/01/2018

Seguros RGA, l'asseguradora de Caixa Popular ha presentat oficialment al seu equip Ciclista que, en aquest 2018, compta amb 45 ciclistes dividits entre la seua formació professional i un filial elit i sub-23.

Abans de donar a conéixer als 21 corredors de la plantilla professional, es va presentar l'acord amb De Rosa, prestigiosa marca italiana que proveirà les bicicletes de l'equip des d'aquesta temporada.

Donant ja pas al conjunt professional, el principal tret de la plantilla dirigida un any més per Eugenio Goikoetxea i José Miguel Fernández és la joventut. Només cinc dels vint-i-un corredors superen els 25 anys i més de la mitat ha passat pel filial abans de vestir el mallot del primer equip. Huit fitxatges i altres tantes nacionalitats per a un grup equilibrat, que espera destacar en tots els terrenys aquesta nova temporada.

L'equip a més és "una mescla d'experiència i joventut que aconseguix combinar la il·lusió, les ganes de créixer i d'evolucionar del jove amb la visió a llarg termini i saber esperar el seu moment del veterà".

Durant la presentació es va recordar que en l'ADN de Seguros RGA i de les caixes rurals la solidaritat és fonamental.

Amb aquest objectiu, es va crear al fil de la Volta a Espanya, la Bicicleta Solidària en 2013, i la Iniciativa Solidària un any després, projectes que han aconseguit "sobrepassar els 400.000 euros per a les persones més desfavorides", gràcies a "l’important suport" de l'equip.

La solidaritat seguirà estant molt present aquesta temporada en l’Equip Seguros RGA, un equip que seguix creient en l'aprenentatge, la il·lusió i l'espenta del talent jove per a complir els seus somnis.

Caixa Popular - Gener 2018