Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

En Expojove es presenten les jugadores que jugaran els Circuits de raspall femenins patrocinats per Caixa Popular03/01/2017

Cooperem amb les persones

Les esportistes que jugaren els Circuits de raspall femenins que patrocina Caixa Popular tindran hui una gran jornada de convivència, ja que a les 13 hores, es presentaran en Expojove, les jugadores que disputaran la competició sub-18 i les que disputaran les competició sub-23.

Seran 12 equips i 24 jugadores en total, les que també aquesta temporada competiran en aquestes competicions de perfeccionament. A la vesprada a partir de les 16 hores, tindran entrenament de raspall al costat del tècnic responsable de les escoles de tecnificació de raspall i del Cespiva, el Moro.

A partir de les 16 hores, en el trinquet d’Alcàsser estaran entrenant per a seguir millorant i coneixer a les seues companyes de competició. Entre les triades hi ha jugadores dels clubs de: Moixent, Beniarbeig-El Verger, Borbotó, Beniparrell, Montserrat, Xeraco, Alquería d’Asnar, Tavernes Blanques, Bicorp, Laguar i Rafelbunyol.

La competició començarà el dissabte 14 de gener en el trinquet d’Alcàsser, amb una gran jornada amb quatre partides, corresponents a la 1ª jornada dels Circuits sub-18 i sub-23.

Caixa Popular - Gener 2017