Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular manté la col·laboració amb el Festival 10 Sentits en la seva edició 201904/10/2018

Bèsties serà el lema de la VIII edició, que es desenvoluparà al maig de 2019. El Festival obri una convocatòria per rebre propostes de tot tipus per a la seua programació.

El Festival 10 Sentits deslligarà en 2019 a les bèsties. En la seua VIII edició, pretén reflexionar sobre el concepte de violència i generar un diàleg per desmantellar el sistema violent i injust en el qual vivim.

El Festival 10 Sentits s'ha consolidat a València per visibilizar a través de propostes artístiques diferents realitats de la societat. És tot un referent de les arts vives a València i un aparador d'artistes amb diferents capacitats. Se celebrarà al maig de 2019 i comptarà amb la participació de creadors nacionals i internacionals.

Caixa Popular serà de nou el patrocinador principal del Festival 10 Sentits. La principal entitat financera valenciana s'implica una vegada més en aquesta edició per formar part i col·laborar mentre s'engega tota l'estructura i la programació. L'entitat segueix compromesa a donar suport a aquesta cita que conjumina dues dels pilars fonamentals de la seua filosofia, la cultura i la implicació social i solidaritat.

El festival anima a creadors de totes les disciplines a enviar les seues propostes per participar a la programació artística d'aquesta VIII edició a través d'una convocatòria per a la presentació dels seus treballs.

10 Sentits engega el Open Call 2019 amb el qual s'obri el termini per a la presentació de propostes que guarden relació amb el lema d'aquest any, Bèsties. Artistes locals, nacionals i de l'àmbit internacional de qualsevol disciplina escènica, visual i arts vives, podran enviar els seus treballs per formar part de la programació. El termini està obert fins al proper 12 de novembre. L'adreça per a l'enviament de projectes és info@festival10sentidos.com i per facilitar la recepció dels treballs és necessari indicar en l'assumpte del missatge el nom de la convocatòria ‘Open Call 2019’.

Aquesta convocatòria no és l'única via que utilitza el festival per articular la programació. La Direcció artística selecciona propostes i treballs de forma paral·lela al llarg de tot l'any.

El Festival 10 Sentits, patrocinat per Caixa Popular, va programar l'any passat més de 50 activitats, va rebre al voltant de 125 artistes de tot el món i va tindre presència en gairebé 30 seus de la ciutat .

Caixa Popular - Octubre 2018