Caixa Popular

Logo ruralvía

 Español
Buscador

Caixa Popular i Golsmedia Sports sumen 3.000 quilos d'aliments en la seua iniciativa solidària en xarxes socials26/10/2018

L'Economat Interparroquial Mare de Déu del Pópul de Torrent rebrà l'ajuda

Donació al Banc d'Aliments. Edició 2017

Per segon any consecutiu, Caixa Popular i Golsmedia Sports han organitzat una campanya solidària a través de les xarxes socials. Una iniciativa en la qual els seguidors de GolsmediaSports i els aficionats a l'esport regional de la Comunitat Valenciana han convertit cadascun dels seus tuits amb l'etiqueta #EsportSolidariCaixaPopular en un quilo d'aliments.

Els 3.000Kg seran donats per Caixa Popular a l'Economat Interparroquial Mare de Déu del Pópul de Torrent. Per a contribuir a la gran labor que realitza l'economat en aquesta ciutat i que està dirigit a famílies i persones amb escassos recursos econòmics. L'Economat compta amb un equip de 50 voluntaris i atén a unes 260 famílies aconseguint la xifra de 590 adults i 365 menors.

La xifra total ha sigut, de nou, tot un èxit perquè s'ha aconseguit arreplegar 3.000 quilos d'aliments per a aquestes famílies necessitades gràcies als tuits solidaris dels nostres seguidors que tindrà la seua quota de protagonisme durant la gala dels Premis Golsmedia Esports 2018, que se celebra el 29 d'octubre a les 19 hores en l'Auditori "Vicent Torrent" de Torrent.

Caixa Popular - Octubre 2018